Welkom

Amor
Amor

Wall Art

 

Niets standaards, niets alledaags. Dat is waar de kunstenaar Figa garant voor staat. Wall Art voor binnen en buiten. Koud en hard staal tovert hij om in een pronkstuk voor aan de muur.  

 

 

Techniek

 

Gehard staaldraad buigen en lassen is een vak apart. Er zijn verschillende apparaten die helpen bij het buigen van het draad maar de echte techniek zit in de handen van de bewerker. Standaard bochten zijn eenvoudig te maken maar het handmatig buigen van staal vergt veel precisie en geduld. Wanneer het staal de juiste vorm heeft en ieder onderdeel klaar is, dan volgt het lassen. Soms met een dikke lasnaad om het kunstwerk een ruig en duidelijk handgemaakt gevoel te geven of juist een onzichtbare verbinding voor een cleane en strakke look.

Luna Y Sol
Luna Y Sol

Waar?

 

Gewoon aan de muur. Iedere muur is geschikt voor een handgemaakt kunstwerk van Figa. Maak van je eetkamer een artistieke ruimte, geef gevoel aan je woonkamer of vind iets passends voor in de keuken. Een originele Figa past overal.

 

Hoe?

 

Het kopje “Kunst” geeft een overzicht van alle beschikbare werken. De prijs staat vermeld onder iedere foto en met de link kan je een mailtje te sturen met eventuele vragen of om je gegevens door te geven zodat wij je bestelling kunnen afronden. Staat je gewenste werk er niet bij? Of heb je zelf een idee/wens? Figa maakt ook kunst op bestelling. Hij zal eerst een schets maken en dan wordt je kunstwerk op maat gemaakt. Ieder kunstwerk is precies zo uitgebalanceerd zodat hij maar met één schroef opgehangen hoeft te worden.